Ateljé Rönningen

Ateljé Rönningen i Utterbyn strax utanför Torsby i Värmland. Välkomna till min utställningslokal och konstgalleri!

Ateljé Rönningen i Utterbyn strax utanför Torsby i Värmland. Välkomna till  utställningslokalen och konstgalleriet! Foto: Mattias Olsson

 

Konsten, ateljén, öppettider och kontakt!

Karta och vägbeskrivning hittar ni längst ner på sidan eller genom att besöka hemsidan på http://hansolsson.com
Nedan hittar ni några bilder från min min ateljé. Jag hoppas att ni gillar bilderna och min konst och tar kontakt med mig så att vi kan träffas i min utställningslokal och konstgalleri i sommar. Jag har öppet nästan jämt så det går även bra att avtala tid även när de kalla höstvindarna gör sig påminda eller det vita snötäcket brer ut sig. Ni är välkomna året runt. Kontakt: utterbyn@gmail.com, 0560-12893, 070-5801716, tveka inte att ta kontakt.
Besök gärna även min sida konstutställning.se  med konst online som ni hittar här!

Parkering & Grillplats

Parkeringsmöjligheterna hos mig är goda och det går att vända en fullstor buss på gårdsplanen. Utterbyns kulturvandringsled passerar fem meter från min ateljé och om ni har med matsäck så har jag en perfekt grillplats uppe i skogsbrynet. Har ni med korv så kan ni även grilla, ved och grillpinnar finns på plats och som det står er fritt att använda efter behag.

Grillplatsen

Ved och grillpinnar finns på plats, är Hans hemma så hjälper han er att få fyr om det skulle behövas. Om ni går vandringsleden så har ni avklarat ungefär halva sträckan när ni kommer hit och vad passar då bättre än att proviantera eller ta en uppiggande kopp kaffe om ni har medhavd termos. Men ringer ni innan och Hans och/eller Kerstin är hemma så fixar de även kaffe.

Hitta till mig


Vägbeskrivningar: (som ni kan skriva ut)
Torsby  Ateljé Rönningen
Sunnehållet söderifrån via E45/E16  Ateljé Rönningen
Vägsjöforshållet norrifrån via E45/E16  Ateljé Rönningen
Sahlströmsgården  Ateljé Rönningen
Heidruns  Atelje Rönningen
Lysvik  Ateljé Rönningen
Hagfors/Ekshärad  Ateljé Rönningen
Norge via Kongsvinger  Ateljé Rönningen
Bovilgården  Ateljé Rönningen

Vägbeskrivning

Söderifrån E45 Torsby sväng höger mot Hagfors. Sväng därefter vänster mot Utterbyn. Efter Sahlströmsgården sväng andra avtagsvägen höger österut, tills skylt visar vägen.
Norrifrån E45 (Fensbol) sväng vänster mot Utterbyn. Efter 6 km vid ortnamnsskylt Utterbyn sväng vänster tills skylt visar vägen.
Hans Olsson, Utterbyn 63, 685 92 Torsby, 070-5801716 utterbyn@gmail.com

Text Mattias Olsson